Odgovor za
Nikolic07.09.2019 • 15:07
Samo za gospodu
Zasto se ovava kujna nikad ne organizuje u Sangaj ili na Klisi
Na žalost tačna je konstantacije sugrađanina Nikolića. Jedina organizovana kuhinja za sugrađane sa Klise i Šangaj je narodna kuhinja.
Pri čemu su sugrađani sa Klise u boljoj poziciji jer svake nedelje imaju Najlon pijacu gde svašta može da se vidi i proba.
Dok one prave Festivalske kuhinje su u užem centru i prestižnim kvartovima.
Surova realnost...
...ona, friska iz salamure, pa o'ma iza 'leba u pec!
prava 'leba odavno nema; onog bez kojekakvi' stabilizatora,emulgatora,farbi, enzyma, vinobrana...pravi hleb zamesen domacim KOMLOVOM!
mnoge arome, mirisi i ukusi su nestali...nema se vremena za exotiku, jel'te!
nema ni 'leba i masti od pecenja s' alevom paprikom,... nix gut!
w.
Na oba smo bili i to u kasnim prepodnevnim satima. Nista od raznih paprikasa, perkelta...nismo vise nasli. Odu do 9 h. Imajte dusu i za nas, koji dolazimo malko kasnije. Hvala.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Ukusi Vojvodine za vikend u Limanskom parku
Autor: 021.rs
Novi Sad
•07.09.2019.
•11:59 > 12:59
Komentari 9
Prigradski
Nikolic07.09.2019 • 15:07
Samo za gospodu
Zasto se ovava kujna nikad ne organizuje u Sangaj ili na Klisi
Na žalost tačna je konstantacije sugrađanina Nikolića. Jedina organizovana kuhinja za sugrađane sa Klise i Šangaj je narodna kuhinja.
Pri čemu su sugrađani sa Klise u boljoj poziciji jer svake nedelje imaju Najlon pijacu gde svašta može da se vidi i proba.
Dok one prave Festivalske kuhinje su u užem centru i prestižnim kvartovima.
Surova realnost...
Nikolic
Mi smo vam dobri samo kad treba da se glasa.
Mrgud
somborski sir
prava 'leba odavno nema; onog bez kojekakvi' stabilizatora,emulgatora,farbi, enzyma, vinobrana...pravi hleb zamesen domacim KOMLOVOM!
mnoge arome, mirisi i ukusi su nestali...nema se vremena za exotiku, jel'te!
nema ni 'leba i masti od pecenja s' alevom paprikom,... nix gut!
w.
Liman
hlebac
branislava milunov
Huncut
Topla preporuka
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H